Dienstverlening

Autoverzekeringen afsluiten

 • Autoverzekering-afsluiten.nl sinds 2008 actief
 • Vergelijk verzekeraars met korting
 • Gratis polisapp en polischeck
 • Telefonisch bereikbaar

U kunt via autoverzekering-afsluiten.nl direct online Uw autoverzekering berekenen vergelijken en afsluiten. Dit alles gebeurt op basis van execution only dit wil zeggen dat er geen advies wordt gegeven bij het afsluiten van een autoverzekering.

Hoe werkt het afsluiten van een autoverzekering via autoverzekering-afsluiten.nl

 1. Bereken de premie via autoverzekering-afsluiten.nl
 2. Vergelijk de verschillende verzekeraars en producten met polisvoorwaarden
 3. Kies het gewenste product en eventueel aanvullende dekkingen
 4. Sluit direct de gewenste verzekering af
 5. Na het verzenden van de aanvraag krijgt U een bevestiging via email of het door U aangeboden risico is geaccepteerd.

Lidmaatschappen en registraties

 • AFM
 • KIFID
 • SEH
 • KVK
 • STFD

Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12.01.55.90

Aard van dienstverlening:

Het afsluiten van een verzekering gebeurt op basis van execution only hierbij maakt Uzelf de keuze voor een bepaald product. U kunt via deze website 24 uur per dag 7 dagen per week Uw autoverzekering direct online afsluiten. Indien U er niet uitkomt dan kunt U telefonisch contact met ons opnemen voor de mogelijkheden van verschillende producten.

Bekijk onze volledige dienstenwijzer in pdf

Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

 • Hypothecair krediet (hypotheken)
 • Spaarrekeningen
 • Levensverzekeringen
 • Schadeverzekeringen
 • Consumptief krediet
 • Electronisch geld
 • Betaalrekeningen
 • Deelname Beleggingsrechten

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Dit kan zowel per post als via de mail t.a.v. de directie. Wij zullen onze uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot: het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening. (www.kifid.nl)

Kifid
Postbus 93257
2509 AG DEN HAAG
Telefoon 0900-fklacht ofwel 0900-3552248 ( € 0,10 per minuut )

Relatie met aanbieders

Wij werken niet met alle verzekeraars in Nederland samen, wij zijn echter wel vrij om te kiezen met welke verzekeraars wij samenwerken. Ons kantoor is volledig adviesvrij. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal. Hierdoor zijn wij 100% zelfstandig.

Wijze van beloning

Wij ontvangen van de verzekeraar een vast percentage van de premie voor onze werkzaamheden. (provisie) Wij berekenen hierdoor geen extra kosten voor onze dienstverlening indien wij dit wel doen dan informeren wij U hierover van te voren.

Wat verwachten wij van u?

U mag aan dienstverlening hoge eisen stellen, maar wij verwachten ook een paar dingen van u. Pas dan kunnen wij optimaal voor u werken. Wij verwachten dat u de juiste gegevens verstrekt. Dit is in uw eigen belang. Mocht in geval van schade achteraf blijken dat u onjuiste of onvolledige informatie heeft gegeven, dan kan het zijn dat op grond van de verzekeringsvoorwaarden de verzekeraar gerechtigd is bij schade deze niet of niet geheel te vergoeden.

Meer over ons

Ben ik direct verzekerd?

Ja, zodra U via deze website een autoverzekering afsluit krijgt U per email een bevestiging met hierin een reactie van de verzekeringsmaatschappij. Het kan voorkomen dat U een voorlopige dekking krijgt de aanvraag dient dan beoordeeld te worden door een acceptant van de verzekeraar. Via de mail kunt U zien of auto in voorlopige dekking wordt genomen of niet na het aanvragen van de verzekering.

Vanaf wanneer moet ik mijn auto verzekeren?

Vanaf het moment dat het kenteken op Uw naam geregistreerd staat bent U verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten.

De premies die getoond worden is dit de premie die ik ga betalen?

Ja de premies die getoond worden zijn inclusief assurantiebelasting exclusief eenmalige poliskosten.

Kan ik de auto van mijn zoon/dochter verzekeren?

De autopremie is afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder, wij adviseren U de auto van Uw zoon/dochter te verzekeren op zijn of haar eigen naam. Hierbij voorkomt U eventuele problemen bij de afwikkeling van een schade. Veel verzekeraars hanteren namelijk een extra jeugd eigen risico bij een jongere bestuurder of verhalen de schade op de jongere bestuurder.

Overige vragen:

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Direct afsluiten 24 uur per dag 7 dagen per week