Autoverzekering afsluiten online

Autoverzekeringen afsluiten online

Via onderstaande module kun je direct een autoverzekering afsluiten online, kies de verzekeraar en premie en sluit direct de gewenste verzekering af met extra internetkorting. Wij adviseren je bij een WA of WA + Beperkt cascoverzekering een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Bespaar vandaag nog op je autopremie via autoverzekering-afsluiten.nl

Autoverzekeringen online afsluiten

Het laden kan even duren….

Dekkingen en soorten

Wat is verzekerd?WAWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal?
Schade door storm
Schade door brand?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen autoverzekering

Ongevallen verzekering inzittenden Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,– bij overlijden en € 15000,– bij invaliditeit.

Rechtsbijstand Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Veelgestelde vragen

Ben ik direct verzekerd?
Na het aanvragen van een autoverzekering ontvang je een bevestiging van de aanvraag per mail. In de mail/ bevestiging wordt aangegeven of er een voorlopige dekking afgegeven van kracht is. Na beoordeling door de verzekeraar en acceptatie volgt de polis en groene kaart.
Wat is de meldcode?
De meldcode zijn de laatste 4 cijfers van het chassisnummer of identificatienummer. Beide nummers zijn terug te vinden op het kentekenbewijs of de auto zelf.
Hoe kan ik de premie voldoen?
De premie kun je op verschillende manieren voldoen namelijk per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar. Bij maand, kwartaal of halfjaarbetaling is een automatische incasso verplicht. Bij jaarbetaling is dit niet het geval.
Wanneer mag ik mijn schadevrije jaren gebruiken?

Schadevrije jaren worden opgebouwd door de verzekeringsnemer. Schadevrije jaren kun je gebruiken als deze vrijkomen uit een beëindigde verzekering.

Hoe kan ik mijn schadevrije jaren aantonen?
Schadevrije jaren worden door de meeste verzekeraars is in ROY-DATA gezet. Daarnaast verstrekken zij vaak ook een royementsaanhangsel waarop het aantal schadevrije jaren wordt aangegeven. De nieuwe verzekeraar controleert het aantal opgegeven schadevrije jaren in ROY-DATA. Mocht deze niet vermeld staan in ROY-DATA dan kan de verzekeraar de premie hierop aanpassen.
Val je bij iedere schade terug in schadevrije jaren?
Nee niet bij iedere schade val je terug in schadevrije jaren. Mocht je wel een schuldschade hebben geclaimd dan is de terugval vaak tussen de 4-6 schadevrije jaren. Let op: dit is per verzekeraar verschillend.
Hoe kan ik mijn huidige verzekering beeindigen?
De meeste verzekeraars hanteren bij het opzeggen van een autoverzekering een opzegtermijn. De opzegtermijn is in de meeste gevallen 30 dagen. Uiteraard kun je bij verkoop van de auto de verzekering opzeggen d.m.v. een vrijwaringsbewijs.

  1. Toets de gegevens van de auto en de bestuurder in;
  2. Kies de gewenste dekking;
  3. Vergelijk de verzekeraars o.b.v. premie en voorwaarden;
  4. Kies voor ga verder of vraag een offerte aan;
  5. Kies de gewenste aanvullende verzekeringen;
  6. Vul de gegevens van de bestuurder in;
  7. Vul de overige gegevens in en vraag de verzekering aan;
  8. Na het aanvragen volgt de bevestiging per mail;
  9. Na acceptatie volgt de polis en groene kaart per mail of per post.