Soorten en dekkingen

Wat is verzekerd?WAWA + Beperkt CascoWA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal?
Schade door storm
Schade door brand?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen autoverzekering

Ongevallen verzekering inzittenden Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,– bij overlijden en € 15000,– bij invaliditeit.

Rechtsbijstand Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Mogelijke uitbreidingen naast Uw autoverzekering

De rechtsbijstandverzekering / Verhaalservice U kunt ook bij Uw autoverzekering een rechtsbijstandverzekering afsluiten zo voorkomt U min of meer dat Uzelf de schade dient te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Een rechtsbijstandverzekering neemt dit werk voor U uit handen.

De Inzittendenverzekering is bedoeld voor schade die U of Uw inzittenden lijden als gevolg van een verkeersongeval. Hierbij kun je kiezen uit 2 verschillende dekkingen namelijk de ongevallenverzekering voor inzittenden en de schadeverzekering voor inzittenden.

Pechhulpverzekering: Recht op hulpverlening ontstaat wanneer er sprake is van pech in de landen waarvoor de groene kaart voor het trekkende voertuig geldig is. Voor meer informatie verwijzen wij U naar de voorwaarden.

Vervangend vervoer: Bij sommige verzekeraars is het mogelijk vervangend vervoer mee te verzekeren. Een vervangend motorrijtuig wordt ter beschikking gesteld, indien het eigen motorrijtuig niet meer bedrijfsklaar is ten gevolge van een gebeurtenis waarbij het motorrijtuig niet binnen 48 uur te repareren is. Voor meer informatie verwijzen wij U naar de voorwaarden.

De No-claimbeschermer de zogenaamde bonusbeschermer kunt U eenvoudig bijsluiten op de verzekering voor Uw auto. Wat houdt deze no-claimbeschermer/ bonusbeschermer nu eigenlijk in. Voorbeeld: Stel Uw staat op trede 17 met een kortingspercentage van 75% U heeft een kleine schuld-schade gehad dan valt Uw normaal gesproken terug in kortingspercentage op Uw autoverzekering naar bijvoorbeeld Trede 14 met een kortingsperentage van 60%. Dankzij de bonus/malusbeschermer heeft U ondanks deze schade geen terugval op Uw kortingspercentage. Het aantal rekenkundige schadevrije jaren wordt echter wel in mindering gebracht op Uw schadevrije jaren. Sommige verzekeraars zij gestopt met het voeren van dit product ivm de verhoogde schadelast.