Autoverzekering Tilburg

Autoverzekering afsluiten Tilburg

Autoverzekering afsluiten Tilburg? Ben je op zoek naar een autoverzekering in Tilburg en wil je verzekerd zijn van een voordelige of goedkope autoverzekering? Bereken en vergelijk de premies van verschillende verzekeraars via onderstaande module en sluit direct de gewenste verzekering af.

WA dekking

Met een WA dekking ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Een WA dekking is verplicht voor je auto in Nederland. Een auto dient verzekerd te worden zodra het kenteken op naam staat van de eigenaar of regelmatige bestuurder. Bij een WA dekking is schade aan je eigen auto niet verzekerd.

WA beperkt Casco dekking

Met een WA+ beperkt Cascodekking is je auto ook verzekerd voor enkele schades aan je eigen auto zelf. Denk hierbij aan: ruitbreuk, diefstal of poging tot diefstal/ inbraak, hagelschade, brand, storm, botsing met loslopende dieren. Schade door bijvoorbeeld eigen schuld, van de weg raken, botsen of slippen is bij deze vorm niet gedekt.

WA Casco dekking

Met een WA+ Casco dekking is de auto naast bovengenoemde dekking ook verzekerd voor schade door botsen, slippen van de weg raken en vandalisme.

Uitbreidingen naast de autoverzekering

Rechtsbijstandverzekering:
Met een rechtbijstandvezekering bent U verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van een eventuele schade. De rechtsbijstandverzekering kan ook uitgebreid worden voor een dekking waarbij juridische conflicten met een reparateur of garage zijn meeverzekerd.

Ongevallenverzekering inzittenden
Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden verzekerd tijdens een ongeval. De ongevallenverzekering voor inzittenden kent een uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden verzekerd tijdens een ongeval. Echter is deze dekking veel uitgebreider dan een ongevallenverzekering voor inzittenden zo keert deze verzekering uit tot een bedrag van € 1.000.000,--. Daarnaast zijn randzaken zoals inkomstenderving en aanpassingen aan de woning etc ook gedekt midddels deze verzekering.

Pechhulpverzekering:
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd van pechhulp als gevolg van een mechanisch defect. De dekking die hierbij gekozen kan worden is zowel inclusief eigen woonplaats als exclusief eigen woonplaats.

Aanschafwaarde/ nieuwwaarderegeling
Bij sommige verzekeraars kan er gekozen worden om de aanschafwaarde of nieuwwaarde te verzekeren voor een bepaalde periode bijvoorbeeld 2 of 3 jaar.

Ben ik direct verzekerd?

Ja, zodra U via deze website een autoverzekering afsluit krijgt U per email een bevestiging met hierin een reactie van de verzekeringsmaatschappij. Het kan voorkomen dat U een voorlopige dekking krijgt de aanvraag dient dan beoordeeld te worden door een acceptant van de verzekeraar. Via de mail kunt U zien of auto in voorlopige dekking wordt genomen of niet na het aanvragen van de verzekering.

Vanaf wanneer moet ik mijn auto verzekeren?

Vanaf het moment dat het kenteken op Uw naam geregistreerd staat bent U verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten.

De premies die getoond worden is dit de premie die ik ga betalen?

Ja de premies die getoond worden zijn inclusief assurantiebelasting exclusief eenmalige poliskosten.

Kan ik de auto van mijn zoon/dochter verzekeren?

De premie van een autoverzekering is afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder, wij adviseren U de auto van Uw zoon/dochter te verzekeren op zijn of haar eigen naam. Hierbij voorkomt U eventuele problemen bij de afwikkeling van een schade. Veel verzekeraars hanteren namelijk een extra jeugd eigen risico bij een jongere bestuurder of verhalen de schade op de jongere bestuurder.

Overige vragen:

Autoverzekering Tilburg? Autoverzekering-afsluiten.nl

Meer over ons

Ben ik direct verzekerd?

Ja, zodra U via deze website een autoverzekering afsluit krijgt U per email een bevestiging met hierin een reactie van de verzekeringsmaatschappij. Het kan voorkomen dat U een voorlopige dekking krijgt de aanvraag dient dan beoordeeld te worden door een acceptant van de verzekeraar. Via de mail kunt U zien of auto in voorlopige dekking wordt genomen of niet na het aanvragen van de verzekering.

Vanaf wanneer moet ik mijn auto verzekeren?

Vanaf het moment dat het kenteken op Uw naam geregistreerd staat bent U verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten.

De premies die getoond worden is dit de premie die ik ga betalen?

Ja de premies die getoond worden zijn inclusief assurantiebelasting exclusief eenmalige poliskosten.

Kan ik de auto van mijn zoon/dochter verzekeren?

De autopremie is afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder, wij adviseren U de auto van Uw zoon/dochter te verzekeren op zijn of haar eigen naam. Hierbij voorkomt U eventuele problemen bij de afwikkeling van een schade. Veel verzekeraars hanteren namelijk een extra jeugd eigen risico bij een jongere bestuurder of verhalen de schade op de jongere bestuurder.

Overige vragen:

Sinds 2008 bieden wij verzekeringen aan via internet. De oorspronkelijke oprichting van ons kantoor heeft in 1990 plaatsgevonden.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?
Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl

Direct afsluiten 24 uur per dag 7 dagen per week