Autoverzekering Tilburg

[logo_carousel_slider_pro id=”393″]

Direct autoverzekering afsluiten in Tilburg.

Ben je op zoek naar een autoverzekering in Tilburg en wil je verzekerd zijn van een voordelige of goedkope autoverzekering? Bereken en vergelijk de premies van verschillende verzekeraars via onderstaande module en sluit direct de gewenste verzekering af.

Autoverzekering Afsluiten

WA dekking

Met een WA dekking ben je verzekerd voor schade die je toebrengt aan derden. Een WA dekking is verplicht voor je auto in Nederland. Een auto dient verzekerd te worden zodra het kenteken op naam staat van de eigenaar of regelmatige bestuurder. Bij een WA dekking is schade aan je eigen auto niet verzekerd.

WA beperkt Casco dekking

Met een WA+ beperkt Cascodekking is je auto ook verzekerd voor enkele schades aan je eigen auto zelf. Denk hierbij aan: ruitbreuk, diefstal of poging tot diefstal/ inbraak, hagelschade, brand, storm, botsing met loslopende dieren. Schade door bijvoorbeeld eigen schuld, van de weg raken, botsen of slippen is bij deze vorm niet gedekt.

WA Casco dekking

Met een WA+ Casco dekking is de auto naast bovengenoemde dekking ook verzekerd voor schade door botsen, slippen van de weg raken en vandalisme.

Uitbreidingen naast de autoverzekering

Rechtsbijstandverzekering:
Met een rechtbijstandvezekering bent U verzekerd van juridische hulp voor het verhalen van een eventuele schade. De rechtsbijstandverzekering kan ook uitgebreid worden voor een dekking waarbij juridische conflicten met een reparateur of garage zijn meeverzekerd.

Ongevallenverzekering inzittenden
Met een ongevallenverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden verzekerd tijdens een ongeval. De ongevallenverzekering voor inzittenden kent een uitkering bij overlijden en blijvende invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Met een schadeverzekering voor inzittenden zijn de inzittenden verzekerd tijdens een ongeval. Echter is deze dekking veel uitgebreider dan een ongevallenverzekering voor inzittenden zo keert deze verzekering uit tot een bedrag van € 1.000.000,–. Daarnaast zijn randzaken zoals inkomstenderving en aanpassingen aan de woning etc ook gedekt midddels deze verzekering.

Pechhulpverzekering:
Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd van pechhulp als gevolg van een mechanisch defect. De dekking die hierbij gekozen kan worden is zowel inclusief eigen woonplaats als exclusief eigen woonplaats.

Aanschafwaarde/ nieuwwaarderegeling
Bij sommige verzekeraars kan er gekozen worden om de aanschafwaarde of nieuwwaarde te verzekeren voor een bepaalde periode bijvoorbeeld 2 of 3 jaar.

Ben ik direct verzekerd?

Ja, zodra U via deze website een autoverzekering afsluit krijgt U per email een bevestiging met hierin een reactie van de verzekeringsmaatschappij. Het kan voorkomen dat U een voorlopige dekking krijgt de aanvraag dient dan beoordeeld te worden door een acceptant van de verzekeraar. Via de mail kunt U zien of auto in voorlopige dekking wordt genomen of niet na het aanvragen van de verzekering.

Vanaf wanneer moet ik mijn auto verzekeren?

Vanaf het moment dat het kenteken op Uw naam geregistreerd staat bent U verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten.

De premies die getoond worden is dit de premie die ik ga betalen?

Ja de premies die getoond worden zijn inclusief assurantiebelasting exclusief eenmalige poliskosten.

Kan ik de auto van mijn zoon/dochter verzekeren?

De premie van een autoverzekering is afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder, wij adviseren U de auto van Uw zoon/dochter te verzekeren op zijn of haar eigen naam. Hierbij voorkomt U eventuele problemen bij de afwikkeling van een schade. Veel verzekeraars hanteren namelijk een extra jeugd eigen risico bij een jongere bestuurder of verhalen de schade op de jongere bestuurder.

Overige vragen: